???? Foietaj cu Șuncă și Cașcaval (Aperitive #1) ????

110 Views
Published
Rețete aperitive cu foietaj la cuptor - cum se face foietaj cu șuncă și cașcaval ca la mama acasă. Rețetă cu aluat de foietaj să prepari aperitive rapide pentru musafiri din rulouri umplute cu șuncă presată, cașcaval răzuit, foietaj congelat și alte ingrediente simple și gustoase. Vezi acest video despre cum se face foietaj cu șuncă și cașcaval folosind o rețetă de aperitive rapide din foietaj congelat cumpărat! SUPER DELICIOASĂ rețetă de aperitiv de casă oferită de www.retetedecasa.com! POFTĂ BUNĂ! ????

Cumpără cele mai bune produse electrocasnice și ustensile pentru bucătărie de pe https://www.retetedecasa.com/magazin/ ca să sprijini acest canal să producă mai multe rețete video! ????

#foietajcusunca #foietajcusuncasicascaval #retetadefoietajcusunca #retetafoietajcusuncasicascaval #foietaj #retetafoietaj #aperitiv #retetaaperitiv #aperitivecufoietaj #retetaaperitivcufoietaj #retetedecasa #retetevideo #mancare #delicios #aperitiverapide

@HomeChefRecipes - www.retetedecasa.com - este sursa ta de inspirație pentru rețete de mâncare românești și internaționale, tradiționale și moderne, care te ajută să gătești acasă rețete de mâncăruri delicioase ca un maestru bucătar. ????

ABONEAZĂ-TE să fi informat despre ultimele rețete video publicate pe canalul culinar @HomeChefRecipes de pe YouTube! ✅

@HomeChefRecipes - www.retetedecasa.com - este locul unde găsești rețete de mâncare pentru supă, ciorbă, friptură, salată de legume, salată cu maioneză, aperitive spectaculoase și multe alte tipuri de mâncare sănătoasă și rapidă! De asemenea, găsești o sumedenie de rețete de prăjituri de casă simple și rețete de tort aniversar! ????

VIZITEAZĂ săptămânal canalul culinar @HomeChefRecipes pe YouTube și pagina web www.retetedecasa.com pentru a descoperi cele mai delicioase rețete de mâncare românească și internațională și cele mai noi rețete de prăjituri de casă! ????
Category
Cooking Bro Videos
Be the first to comment